joi, 30 octombrie 2008

Importanta buton de pornire pentru camera de supraveghere

Schimbatoarele sunt si ele necesare pentru sistemul de supraveghere video pentru locuinta. Acestea permit primirea mai multor semnale de la camere la un singur monitor. De obicei, un schimbator va avea un circuit in jurul camerelor de supraveghere, de la care se va muta in functie de miscarea detectata la senzori. Indata ce schimbatorul detecteaza orice miscare, camera este focalizata pe tinta si va incepe sa filmeze automat miscarea.
Sunt cateva sisteme de supraveghere video pentru locuinte care inregistreaza ceea ce comanzi tu. Asta poate fi folositor daca vei calatori foarte mult, pentru ca exista inregistrarile a ceea ce se intampla in lipsa ta. Daca vei ajunge cu un astfel de caz in instanta, probele precum inregistrarile video sunt luate in considerare. Inregistrarile video pot surprinde hotii in actiune – mai ales daca sunt localizate camerele in locuri greu de observat.
Un monitor si camere de supraveghere video CCTV pot fi combinate astfel incat supravegherea video sa detecteze usor fenomenele necorespunzatoare. Acestea sunt utilizate in mii de case din nordul Americii si au devenit foarte accesibile. Daca esti in cautarea unei metode pentru securizarea casei tale, un sistem de supraveghere video CCTV este, cu siguranta, cea mai buna afacere.

Niciun comentariu: